ReMida

Förra veckan var vi i väg på ett mycket inspirerande studiebesök på ReMida dagarna i Vaggeryd. Det var en fullspäckad dag med föreläsningar  bland annat på norska  av Nina Odegard, författaren till boken ”Återbruk som kreativ kraft”. Vi fick även höra italienska då Elena Giacopini och Eloisa DI Rocco berättade om ReMidas ursprung från Reggio Emilia i Italien och hur de jobbar med återbruk där nere. Karin Hultman lektor vid Stockholms universitet fick oss att fundera kring barns starka relationer till ting och tingens verkan. Där emellan hann vi så klart med ett besök på ReMida centret, en superhärlig upplevelse med en mängd intryck.  Nu är vi på plats igen med nya tankar, idéer och inspiration! Vi strävar hela tiden efter att ge er som besöker oss ett lustfyllt besök! Välkomna!

image image image image imageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.