Nu är vi igång igen :)

Nu har höstens termin dragit igång och vi på Nybygget har laddat upp för en rad spännande möten och aktiviteter. Flera förskolor har redan varit här och provat på skapande av olika slag.

Nu ikväll har vi också haft vår första Inspirationskväll med pedagoger från Skutan, Saffranet och Vattenliljan. Kreativiteten var som vanligt i topp och skratten var många, förhoppningsvis även reflektionerna och tankarna. Vi ser fram emot kommande kvällar med spänning och nyfikenhet. Den 10:e och 11:e september har alla förskolor i kommunen föreläsning med Birgitta Månsson, författaren till boken ” Entreprenöriellt lärande i förskolan” som vi baserar en del av våra Inspirationskvällar på.  Det ska bli mycket intressant att lyssna på!

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.