I ruskvädret…

Idag har vi haft besök av Stenkulla förskola, de var på jakt efter spännande material som bland annat kunde berika deras byggarlek, där de är ”byggjobbare”. De hittade även en hel del annat, bland annat blev de inspirerade av ett vindspel som vi har här nere i lokalen och tog med sig material för att kunna göra ett likadant på förskolan! Vidare hade vi även besök av två pedagoger från Tessins förskola som skulle göra ett nytt rum med temat fart! De var bland annat på jakt efter lister och rör för kunna göra kulbanor. Även de fick med sig en hel del annat! Pia från Tystberga förskola, kom och fyllde på med material till sin verksamhet! Vi är glada att några vågade trotsa ruskvädret för att besöka vår skattkista!


Barnen på Stenkulla förskola blev fascinerade av materialet och byggde en flyplats!

 


Tessins pedagoger på jakt efter material inom temat fart!

 

Mycket att bära!

En kommentar till “I ruskvädret…”

  1. Oh vad mysigt att besökarna tittar in och kul att få inblick i hur det går på öppningsmåndagarna. Stort lycka till i fortsättningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.