I morgon är det dags!

När vi träffades i våras och diskuterade kring Nybygget, var det långt kvar till den stora invigningsdagen, men nu är det dags!! Imorgon är det den offentliga invigningen med press, politiker och företagare inbjudna! Vi har förberett oss en hel del, men det återstår en lite pyssel att göra imorgon. Vi hoppas på en genomgående positiv respons från alla inblandade och att Nybygget skall bli en knut i samverkan mellan alla dessa parter. På utbildningen tog vi till oss att det är viktigt att staden och kommunen är en del av kärnan i arbetet, och att ha ett väl utvecklat samarbete som alla gagnas av. Så här kommer lite bilder ifrån ett höstvackert Nyköping!

En kommentar till “I morgon är det dags!”

  1. Härligt och tack för en fantastisk dag på Nybygget. Så fint presenterat och så professionella pedagoger som marknadsförde vårt utvecklingsarbete. Nu är vi på gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.