Utbildning!

Nu har vi pedagoger som är knutna till Nybygget varit på två dagars föreläsningar i Södertälje stadshus. Föreläsningarna har varit inom området ”Remida, kreativitet och återvinning”, anordnade av Reggio Emilia institutet. Föreläsarna kom från både Sverige, Danmark och Italien! Dagarna har gett oss massor av inspiration och nya insikter! Vi hann också med ett givande studiebesök på förskolan Pumpan och Remida Södertälje. Nu har vi bråda dagar innan det är dags för den stora offentliga invigningen den 21/10!!

En av metallhyllorna på Remida Södertälje
Remida Södertälje

Remida Södertälje

Papper i långa rader på Remida Södertälje

Vitt i olika skepnader, Remida Södertälje

En kommentar till “Utbildning!”

  1. Härliga bilder som verkligen inspirerar. Ser fram emot att höra om allt ni har fått till er. Hur arbetar vi vidare för att få det centra som utvecklar vårt arbete med återanvändningsmaterial som ett kreativt material för LUSTFYLLT lärande?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.