Gula Lådbilen vecka 9: dags att lämna gården

Förra veckan gick vi ut på äventyr flera gånger. Vi gjorde ett besök i en lekpark, där fanns en ruchkana, gungor och bilar man kunde åka i. Vi har räknat bilar, vi har sprungit och vilat. Vi gick långa promenader och hälsade på hundar som vi mötte på vägen. Vi åt frukt i lekparken och sjöng om Ajja och Bajja.

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.