Gula Lådbilen vecka 8

Förra veckan var full av roliga undervisningstillfällen. Vi tränade på vår finmotorik genom att pärla och vår grovmotorik när vi tog en promenad med våra bussar runt i vårt närområde. Vi projicerade och pusslade med olika pussel.

I våra boksamtal har vi fortsatt arbeta med Ajja och Bajja i parken och Ajja och Bajja hos doktorn.

Tack för en fin vecka 💛☀️

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.