V 8 på Gröna Lådbilen

Den här veckan har bjudit på en del skapande. Vi dammade av ett gammalt staffli vi hittade i ett förråd och placerade det i vår ateljé. Vi har sett att barnen visar ett stort intresse av att måla så syftet är att barnen ska kunna gå och måla när de vill. Det finns penslar och vattenfärg samt en sprayflaska med vatten.

Nu när det är mildare temperaturer så sover barnen ute igen. Det märks att de trivs med att göra det för de somnar gott och sover djupt.

Trevlig helg önskar vi.

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.