Plötsligt kom Pelle Svanslös och hälsade på!

Strax innan lunch idag så märkte vi att det var någon som stod och knackade på våra fönster och när vi kikade vem det var så kunde vi se att det var Pelle Svanslös som stod utanför blåa lastbilen! Han såg frusen ut så vi gick till hallen för att släppa in honom. Pelle vart väldigt glad över att få komma in i värmen och han blev riktigt imponerad över alla han kunde hitta på vår avdelning.

Barnen visade Pelle runt med stor entusiasm, de berättade om sina hus, de visade Pelle råttan som hade bitit av honom svansen men att Pelle inte längre behöver vara orolig för vi har ju fångat råttan i en fälla. Pelle undrade om vi hade fått hans svar på brevet som vi skickade för länge sedan och barnen visade vart det fanns och Pelle hjälpte oss att läsa det en gång till och vi kom ihåg en hel del fast det var länge sedan vi fick post av Pelle. Pelle var väldigt fascinerad av vår fina berättarpinne och ville gärna låna den när han skulle läsa upp brevet.

Hoppas Pelle kom tillbaka med bussn till Uppsala och att han snart vill komma och hälsa på igen 🙂

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.