Gula Lådbilen: Barnens egeninitierade lek

Idag har barnen fått välja fritt i leken. Barnen har fått styra och vi pedagoger har följt dem i leken. Vi har byggt en koja och lekt med våra klossar. Vi pedagoger tycker det är extra roligt när barnen väljer att i sin egeninititerade lek använda material som vi har i undervisningen. Vi pedagoger tänker då att vi planerar och genomför en undervisning som barnen tycker är rolig, lärorik och vill bygga vidare på.

I dagens samling fortsatte vi träna minnet och turtagning, lyssna på varandra och lära oss nya begrepp med hjälp av Kims lek. Vi använde våra sångpåsar för att hitta rätt sång, idag fick vi fem apor i påsen. Kan ni gissa vilken sång vi sjöng? Vi sjunger också om veckodagarna och tränar på tecken till alla veckodagarna.

Ha en fin tisdag och va rädda om varandra 💛

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.