Gula Lådbilen: Skapande med musik och färg fortsättning

Idag fortsatte vi arbeta med musik och färg. Vi delade in barnen i mindre grupper och prövade att spraya färg på papper. Igår sprayade vi på snön men vad händer om vi sprayar på papper? Vi målade också på rött papper.

När vi spraya färgen på pappret blev de lite färg och ganska mycket vatten. Men det är väldigt kul att spraya färg. Det blev mer färg och starkare färger när vi målade med pensel.

Dagens boksamtal handlade om Ajja och Bajja i parken, när vi har boksamtal låter vi barnen ta plats i berättelsen och de får berätta vad de tänker om bilderna och texten i boken. Efter boksamtalet var det dags för musikstund. Vi sjöng om grodan Carl-Oscar, prästens lilla kråka och bamse!

Ha en fin torsdag ☀️💛

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.