På jakt efter istappar

Idag när blåa gänget var ute på promenad så var det fullt focus på att hitta istappar! För att ta oss fram till berget där istapparna hängde var vi tvungna att pulsa fram i den djupa snön. Vi fick tag på istappar i olika storlekar och vi kunde jämföra dem med varandra. Några barn upptäckte att man kunde rita i snön med istapparna och det blev både cirklar och trianglar i snön.

Vi tog med oss istapparna tillbaka till förskolan och har tagit in dem på avdelningen, spännande att se om de finns kvar imorgon när vi kommer till förskolan!

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.