Gula Lådbilen: blå, gul och röd

Idag delade vi upp oss i mindre grupper, några arbetade med rörelseglädje genom att dansa och följa instruktioner i olika sånger. Vi hoppade, kröp och sprang. En annan grupp arbetade med grundfärgerna blå, gul och röd. Vi hällde färgen i varsin platsficka och tejpade på fönstret. Barnen fick känna på färgen genom plastfickan. Fortsättning följer på vårt färgexperiment… 🎨

Vi fortsätter att läsa om Ajja och Bajja i parken, den boken är en favorit just nu.

Akta sandslottet! Läser en pedagog ur boken. Man får bygga igen svarar ett barn. 🏝

åh nej mormor fastna i rutschkanan läser pedagogen. Dom får hjälpa mormor utbrister ett annat barn.

Ha en fin torsdag ❄️💛

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.