Utklädnad och hus-skapande

Vårt arbete med Pelle Svanslös rullar på och barnen har tagit till sig vår nyfunna kompis med stort intresse! Under veckan som har gått har vi kunnat klä ut oss till de olika karaktärerna och Pelle, Måns, Maja och Bill och Bull har fått komma till liv i leken och barnen har haft så roligt! Stort tack till Margaretha som har skapat fantastiska kostymer som verkligen har satt guldkant på vår rollek!

Ett annat projekt som har blivit färdigt är vår egna ”Pelle Svanslös- stad” där vi har skapat hem för alla olika karaktärer. Barnen har snappat upp att Pelle hamnar i en stad som heter Uppsala och att det är där han idag bor. Barnen har fått bestämma vart i huset som de olika katterna ska bo och de är fantastiskt duktiga på att komma ihåg alla namn.

Vi önskar en trevlig helg:)

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.