Kramkalas på Blå Lastbilen

Idag fick barnen på Blå Lastbilen ett nytt vänskapsuppdrag av Findus.

På en gång när barnen fått sitt uppdrag så började de kramas. Det blev kramkalas!

Innan mellanmålet pratade vi om uppdraget och alla barnen hade kramat någon idag. Uppdrag utfört! Några av barnen ritade hjärtat som vi får färglägga när vi klarat vårt uppdrag, sedan tittade vi på Kramsången.

Publicerat av

Malmbryggshagensforskola

Välkommen till Malmbryggshagens förskola - en mötesplats för lekande lärande med gott bemötande i fokus. Här välkomnas du av engagerade pedagoger som möter ditt barn med glädje och en kock som har stor passion för matlagning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.