Promenad i regn och rusk

Idag trotsade barnen på gröna sidan vädret för att bege oss ut på promenad. Vi gjorde många spännande upptäcker längs med vägen. Vårt första stopp blev uppe på den höga röda bron där bilar och lastbilar susade förbi under oss i full fart. Vidare på vår promenad mötte vi flera hundar och vi kunde höra och se fåglar som svävade förbi ovanför oss.

Det som dock intresserade barnen allra mest var den is som vi hittade. Vi hittade is på bergen och på vägen, vi tittade, kände och några barn smakade på isen. Vi har tagit med oss ett isblock in på förskolan och lagt i en burk, det blir spännande att se vad som hänt med isen tills imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.