Nu har vi tagit nästa steg i vårt arbete kring boken ”knacka på!”. Som vi tidigare berättat har mycket fokus legat på att läsa boken och pratat om vad sagan ger oss möjlighet att möta. Barnen har verkligen tagit till sig boken och uppskattar när vi tar fram den för att läsa. Den digitala versionen är mycket populär och det är roligt att läsa boken och knacka på dörrarna, en berättarröst för oss fram i sagan och varje dörr har ett eget ljud när vi turas om att knacka på lärplattans skärm.

Under gårdagen började barnen tillsammans att skapa våra egna dörrar. I mindre grupper gick barnen in ateljén på gula sidan för att göra den blå och röda dörren. Vi använde oss av stora papper och flaskfärg. Här fick barnen öva på sitt samarbete och medan vi målade berättade barnen att de målar med röd och blå färg samt att de målar knackar på.

Vi här även börjat iordningställa vår dokumentationsvägg som sitter mellan gröna och gula sidan. Här kommer ni att kunna se dokumentationer och vad som händer i projektet, ta gärna en titt!

Vi önskar er alla en trevlig helg!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.