Kreativt skapande på Lådbilen

I veckan var det dags för Lådbilsbarnen på gröna sidan att påbörja ett kreativt skapande med det naturmaterial som vi tidigare plockat med oss från skogen. Med hjälp av glasburkar, färg, lim och löv fick de barn som önskade skapa en ljuslykta.

Under skapandet använde barnen sina sinnen: de kände, tittade (och hade nog gärna provsmakat på färgen). Barnen tog sig an materialet på olika sätt. Ett barn fokuserade på att dela det stora och spröda lövet i flera smådelar medan ett annat barn koncentrerat fyllde den ihåliga burken med olika naturföremål.

Nu kan barnens lyktor lysa upp höstmörkret inne hos oss på Lådbilen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.