Vårbingo med Lejonen

Idag gick Lejonen till skogen. När vi kom fram pratade vi om vilken årstid det är och tillsammans kom vi fram till att det har blivit vår. Vi diskuterade vilka vårtecken som finns, efter det hade vi vårbingo i skogen.

På våra bingopapper behövde vi hitta: tussilago, myra, gräs, videung, vitsippa, skräp, fågel något grönt och djurbajs.

Genom ett samarbete lyckades vi hitta alla saker förutom videung. Fåglar kunde vi inte se men vi lyssnade till deras vackra fågelsång. Vi hittade många olika djurbajs, desto flera högar bajs vi hittade, desto fler kryss blev det på bingolappen.

Kryssa för bajsrutan nu alla kompisar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.