Vi dansar ut julen

Idag ställde vi till med en spontan julgransplundring här på förskolan. Så tillsammans samlades vi runt vår gran ute på gården och dansade ut julen.

Vi dansade till klassiker som Räven raskar över isen, Tre små gummor, Vi äro musikanter och Mössens julafton bland annat. Sen gick vi och kastade julgranen och alla grankvistar vid vår trädgårdskompost där Stubben kommer att få sin återvinning fixad till våren.

Julgransplundringen var väldigt uppskattad av barnen. Är ni sugna på att gå på en julgransplundring tillsammans med ert barn så erbjuds det på torget imorgon.

Julgransplundring på Stora Torget! Lördag 13 januari kl 15-16:30. Jullekar och dans kring granen till levande musik, tomten kommer med godispåsar och Nyköpings församling säljer fika till förmån för kyrkans internationella arbete. Varmt välkomna! Arrangör är NBV och Junis i samarbete med Kultur&Bibliotek

 

Trevlig helg! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.