Nu bor igelkottarna i skogenđŸŒČ🩔

Barnen i myrgruppen har arbetat lĂ€nge med sina igelkottar och mĂ„lat och limmat taggar i massor! Efter reflektion tillsammans med barnen föreslog nĂ„gra barn att igelkottarna ”bor i stenen i skogen”. Sagt och gjort sĂ„ har igelkottarna fĂ„tt följa med till skogen. Förra veckan lĂ€mnade vi de första igelkottarna och pĂ„ vĂ€g till skogen idag var det mĂ„nga funderingar om igelkottarna skulle vara kvar, om de Ă€tit eller om de var hungriga. SpĂ€nnande att höra barnens tankar!

Som tur var sÄ var alla igelkottarna kvar och de fick sÀllskap av de nya igelkottarna. Igelkottarna fick mat i from av kottar, löv och barr och de bjöd in till lek.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.