Allsångkonsert på Culturum!

Idag fick barnen uppleva Allsång på Culturum, det blev mycket uppskattat. Temat var Havet är djupt! Det var barn från musikskolan som sjöng och spelade olika instrument för oss och vi fick vara med att sjunga. En clown som hette Ottilia hjälpte till. Vi hade tränat in alla sånger på förskolan så att vi skulle kunna sjunga med på Allsången.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När Allsången var slut gick vi ner till Teaterparken busstationen för att ta bussen hem till förskolan. Under tiden vi väntade på bussen passade vi på att plocka MASSOR med ekollon som fanns under ekarna. Barnen klurade på hur de skulle få med sig alla ekollon hem. De började med att stoppa i fickorna och sedan var det ett barn som kom på att man kunde ju lägga dem i kepsen och sedan blev det i några mössor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fanns många träd som hade stora stammar, vi fick vara 4 barn och en pedagog för att nå runt  en stam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.