Invigning Arnö Strandpromenad

IMGP0079 IMGP0092 IMGP0095

I onsdags var det invigning av ”Arnö Strandpromenad” (invid äldreboendet Myntan). Vi var inbjudna och fick åka med ”Tuffis-tåget” som kom och hämtade oss på förskolan. Det var många glada och förväntansfulla barn och pedagoger som ville åka med.

IMGP0097 IMGP0103 IMGP0101

Väl framme fick vi utforska området på egen hand. Barnen hittade ett gammalt murket träd som lockade till stor nyfikenhet. Man kunde klättra på det och gå under det. Några barn tyckte att det såg ut som en dörr. Den murkna barken var spännande och vi undersökte den lite noggrannare. Där inne bodde det en liten orange larv som vi tittade på. Den hade gjort många gångar som såg ut som ränder på barken.

IMGP0113 IMGP0119 IMGP0127

Efter lite lek började våra magar kurra och vi blev bjudna på grillad korv med bröd och festis. Vi passade samtidigt på att äta vår medhavda lunch som idag bestod av pasta-sallad. Det smakade väldigt bra att äta ute i det vackra och varma vädret. Som grädde på moset avslutades dagen med fisk-damm för alla barn, där fångsten blev en badboll eller frisbee. Nöjda, glada och trötta åkte vi sedan tillbaka med Tuffis till förskolan.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.