Vart är vi på väg?

Barnen fick denna måndagsmorgon frågan om vart de ville gå på sin önskade promenad. Förslag kom från barnen; Dit! Höger! Hamnen!”. Barnen tog en kompis i handen och så började vi gå. Vid bron nere vid vattnet fick vi syn på flera spindelnät som fortfarande hade morgondaggen kvar. Barnen hade turen att få se en spindel som vävde sitt nät och några flugor som fastnat där i. Väl tillbaka togs det fram papper och pennor. Ett barn ville rita sin upplevelse, det blev både en spindel och ett nät.

Det är viktigt att förskolans utbildning erbjuder möjligheter att få reflektera och förmedla sina erfarenheter och upplevelser. Här blev det med penna och papper som sedan fick sättas upp på en av förskolans reflektionsväggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.