Hemlighetens utforskande

En kort vecka passerade men barnen på Hemligheten hann med en hel del upplevelser och utforskande.

Tänk att få springa hur länge som helst i en vattenpöl full av bubblor. Hoppa, plaska, dansa, rulla sig. En förmiddag av glädje.

Några barn utforskade med hjälp av målning nya material, bubbelplast. Som inspiration hade barnen sagan om spökbarnen som ändrade färg. Penslar, händer, utforskande om vad som händer när färger blandas.

När en grupp hade skogsdag så fick den besök av spindeln Hugo. Hugo presenterade sig för barnen och de turades om att känna, klappa och hålla i honom. Barnen ritade sen egna spindlar och gick på spindeljakt i skogen med förstoringsglas i handen. Förmiddagen avslutades med matlagning i skogen tillsammans med Äventyret och Överraskningen.

Veckan avslutades med en promenad ner till kullarna vid vattnet. Där sprang vi upp och ner tillsammans. Sen kom ett spöke och hade tappat bort sina spökkompisar. Spöket bad barnen att hjälpa till att leta efter dem. Det gjorde barnen med glädje. – Mer och en gång till… Vi fick göra om och om igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.