Sommarskuggan på besök

Sommar och ledighet börjar närma sig och barnen har sedan ett år tillbaka haft stort intresse för programmet ”Sommarlov” . I programmet finns karaktären ”Sommarskuggan” som är utklädd utav en av programledarna. Under sommaren så lämnar sommarskuggan ut ledtrådar samt gör små bus och häller ut skuggslem. Barnen på förskolan letar ofta efter ledtrådar på gården och skapar sitt egna skuggslem. Nu i veckan fick barnen en överraskning då sommarskuggan smög sig runt ute på gården och vinkade till oss genom våra fönster. Det blev en spännande och mystisk upplevelse.

.

En kommentar till “Sommarskuggan på besök”

  1. Nej va kul att ni gjorde det. Barnen måste ha blivit som tokiga. Jag själv hade blivit det iaf 😉
    Ni bjuder då alltid på det lilla extra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.