Vernissage på Överraskningen

I veckan bjöds det in till vernissage på Överraskningen. De blivade skolbarnen kom tillsammans med sina familjer till avslutningsfesten. Barnen presenterade årets projekt som visade på kreativitet, fantasifullhet, glädje och framför allt vilket lärande och förändrat kunnande det här året har gett oss. Barnen var otroligt engagerade och visade stolt upp sina arbeten från många olika uttrycksformer. Festen avslutades med filmvisning från barnens vardag och ett kompendium med årets arbete som varje barn fick ta med hem. En mycket uppskattad kväll!

En kommentar till “Vernissage på Överraskningen”

  1. Tack så mycke igen för en sådan fin och rolig kväll tillsammans. Bättre avslut kunde det inte ha blivit. Kändes dock bitert juvt att yngsta tjejens tid är förbi hos er. Men jag är så tacksam för allt ni gjort för henne och hennes syskon under alla dessa år. Kan inte tacka er ordentligt då inga ord räcker till. Bättre fsk finns inte 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.