Julstämning!

Här bjuder vi på julstämning. En liten julutställning! De som önskar pyssla har  skapat av material vi har. Tyg, knappar, vadd, naturmaterial, kapsyler och faktiskt lite flirtkulor…bla! Fantastiska figurer utan mallar!!! Det är denna kreativitet som är så härlig och det växer fram tomtar som inte finns någon annanstans!

Några har skapat vinterhimmel. Något många önskar sig på riktigt. En blå himmel med mycket snö som yr. Att först svampa en bakgrund, låta torka, ha inspiration kvar, måla vidare med vit färg och kanske tillföra något mer….det kräver tålamod! Evelina och Erik har fixat utställningen och sett till att de sitter bra med häftmassa. Erik hittade en plastfot i ateljén och undrade – vad kan jag göra med den här? Pedagog och Erik klurade…..EN JULGRAN!!!  med limpistol och kamraters stöd blev det en julgran som vi även dansade och busade runt med övriga i gruppen! Mys… och en stolt Erik.

      

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.