Bland risgryn och pepparkakor!

Nisse har gett oss sitt sista uppdrag för i år, att slänga så liiite mat som möjligt i gröna påsen. Därför har vi lagt extra fokus på att prata innan och under lunchen om att ta så mycket som man orkar – och så klart ta mer om man fortfarande är  hungrig.

Några som också var hungriga var barnen och deras föräldrar som kom till korvettens Julfrukost. Malin och Sofi som arbetar i köket hade gjort en fantastisk frukost där det bland annat fanns julskinka, risgrynsgröt och PEPPARKAKOR! Kom gärna under onsdag och torsdagens morgon mellan kl. 07:00-08:00 för att äta frukost med ditt barn och oss andra som finns runt borden.

Nu är det bara några dagar kvar innan det blir Julafton. Några barn kommer vara här på Korvetten under mellandagarna och några kommer att vara på annan plats. Oavsett var ni befinner er önskar vi er en fin jul och ett bra avslut på det här året!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.