April april….! 😂😂

Idag Ă€r det skĂ€rtorsdag OCH första april pĂ„ samma dag! Oj vad roligt! Dagen började med den traditionsenliga Ă€ggjakten. Barnen hittade Ă€gg över hela förskolans gĂ„rd. Det var kĂ€mpigt och nĂ„gra sprang sĂ„ de fick hĂ„ll😄. NĂ€r alla Ă€ggen var hittade var det dags för nĂ„got gott och mumsa pĂ„. Barnen njöt av en chokladboll i solen 🔆.

Barnen hade under veckan förberett ett aprilskĂ€mt, och idag var det dags!! Vi har varit ute och önskat nĂ„gra stycken en GLAD PÅSK! MEN … pĂ„ ett speciellt sĂ€tt. Barnen har mĂ„lat pĂ„skteckningar pĂ„ gula remsor. Dessa remsor har vi idag gĂ„tt runt och placerat pĂ„ bilar 😄. Vilken överraskning bilens Ă€gare ska fĂ„…eller vad tror ni?

Glad PĂ„sk önskar alla vi pĂ„ Kanntorps förskola!! đŸ„đŸ€đŸŁđŸ€đŸ„

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.