Skogen och skapande

Idag var Hästarna till skogen. Vi började skogsvistelsen med samarbetsövningar. Barnen fick ett varsitt kort med ett djur på. Genom att låta som djuret skulle dem hitta sin ”djurpartner”. Barnen fick även till uppgift att ställa sig i storleksordning. Börja med den som är längst…. osv. Det var svårt och vi kommer att prova fler gånger 🤗.

Efter skogsturen var det dags för dagens planerade högläsning och Läsfixaren- Konstnären. Idag skapade vi med hjälp av det digitala verktyget -projektorn. Vi valde en bild ur boken vi läst Bara rumpor på stranden. Miras familj som åker till Italien.
Vi projicerade bilden på ett stort vitt papper och målade.

Oj vilken målning det blev och vilket samarbete. Alla barnen som ville måla fick måla tillsammans på samma målning.
Här är resultatet🥰👏🏻🎨👨‍🎨🧑‍🎨👩‍🎨

En kommentar till “Skogen och skapande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.