Studiebesök på Åsidans VC!

Oj vilket äventyr Tigergruppen har varit på idag!

Vi har varit på studiebesök på Åsidans Vårdcentral, där ett barn mamma jobbar. Hon visade oss runt, vi fick träffa hennes kollegor och vi fick lära oss helt otroligt mycket. Bland annat hur man gör när man har satt något i halsen, var bebisar kommer ut, hur man syr ihop någon som är trasig och även hur de som jobbar där kan ha koll på vilket rum man ska vara i samt vilket skåp som är vems i omklädningsrummet.
Vi tog tempen på alla tigrar, alla var feberfria 😉

Ellinor fick vara försökskanin och ta både stick i fingret samt kolla sitt blodtryck. Hon var riktigt modig!


En kommentar till “Studiebesök på Åsidans VC!”

  1. Vilken superkul utflykt! Den pratas det gott om här hemma:)! De är ju verkligen så intresserade av allt som har med sjukhus att göra. Så härligt att ni spinner vidare på det – det gör det förhoppningsvis lite mindre läskigt den dagen de måste besöka doktorn ”på riktigt”!
    Ha en fin helg!//Therese

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.