Korsord, vad är det?

Barnen på Kanntorps förskola är väldigt intresserade av bokstäver! Några barn har redan knäckt läskoden och några är väldig nära! Vi uppmuntrar deras intresse för skriftspråket och att barnen samtidigt får använda sig av dator gör att mer spännande! Vi lär oss vad vågrätt och lodrätt betyder!

Multimedia och informationsteknik kan i förskolan användas såväl i skapande processer som i tillämpning. Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar intresse för skriftspråk samt förståelse för symboler och deras kommunikativa funktioner. Arbetslaget ska utmana barns nyfikenhet och begynnande förståelse för språk och kommunikation (Lpfö98 , Reviderad 2016).

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.