Snart är det dags för det årliga Kanntorpsloppet!

Idag har vi skrivit en inbjudan till Krusbärets förskola för att välkomna dom till det årliga Kanntorpsloppet! Vi tog sedan en promenad till Krusbärets förskola för att lämna över inbjudan. På vägen hem stannade vi till och lekte på en lekpark!

Förskolan ska lägga stor vikt vid att stimulera varje barns språkutveckling och uppmuntra och ta till vara barnets nyfikenhet och intresse för den skriftspråkliga världen. Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar intresse för skriftspråk samt förståelse för symboler och deras kommunikativa funktioner (Lpfö98, Reviderad 2016).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.