Projektets sista SIP utbildning

Tillsammans med Socialtjänstens ungdomsstöd arrangerade #jagmed en sista SIP-utbildning och information om socialtjänstens arbete på Sunlight konferenshotell den 4 december. Ett 60-tal personer deltog och var mycket positiva i sina utvärderingar: Bra och tydlig information både från socialtjänsten och kring SIP. Bra att dela in i blandade grupper. Bra att få träna på ett case. God lunch och fika. Bra info från socialtjänsten. SIP-passet var bra, uppskattat med case och diskussioner, skapar mer aktivitet. Relevant information. Informativt, bra struktur, viktiga delar berörs, case bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.