Konferens om att uppmärksamma elevfrånvaro

Över 220 personer anmälde sig till #jagmed konferensen i Eskilstuna 24 oktober. Konferensen presenterade två utredningar om att stärka ungas rätt till utbildning och tidigt uppmärksamma frånvaro i skolan. Föreläste gjorde: Malin Gren Landell, regeringens särskilde utredare, Helen Ängmo, GD på Statens Skolinspektion samt statssekreterare Erik Nilsson från Utbildningsdepartementet. Läs mer om innehållet och presentationerna från konferensen här!

Här står en av projektets samordnare, Anna Bjurenborg, bredvid två av Oxelösunds kommuns studie- och yrkesvägledare på Campus Oxelösund, Pernilla Ardehav och Anita Hansson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.