Våra två ungdomssamordnare: Anna & Jessica!

Anna och Jessica
Våra ungdomscoacher – Jesscia Lundin och Anna Bjurenborg.

Anna Bjurenborg kommer närmast från Nyköpings gymnasium som lärare i svenska och engelska, hon är utbildad grundskole- och gymnasielärare. Hon kommer att jobba 75% i projektet. Jessica Lundin har arbetat som specialpedagog i Bergshammars skola. Hon är utbildad behandlingspedagog och har erfarenhet från både grundskola och gymnasium. Jessica kommer att jobba 70% i projektet.

Båda tillträder den 9 augusti och har en tidsbegränsad anställning på ett läsår. I huvudsak kommer våra ungdomssamordnare att arbeta med att vägleda, underlätta och samordna stöd och kontakter för ungdomar som ligger i riskzonen för att inte fullfölja sina gymnasiestudier.

Vi hälsar dem varmt välkomna in i projektet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.