Hasaloppet 2021

Idag har Tigers hasalopp gått av stapeln. Vi förberedde oss redan dagen innan med att titta på ett klipp från Vasaloppet, där vi pratade om hur de var klädda, vad som krävdes för att kunna åka och hur loppet gick till. Vi kom fram till att vi ju måste ha nummerlappar så det fick alla barn i uppdrag att göra varsin nummerlapp.
På morgonen när loppet skulle starta så var stämningen mycket laddad och vi traskade mot starten och hasade oss iväg när startskottet hade gått. I samlad trupp begav vi oss till första energidepåen, där det bjöds på frukt. Här fick barnen också i uppdrag att leta reda på två stavar var, en till varje hand. Sen var det dags att gå en trasslig promenad i skogen innan vi kom fram till vätskedepåen. Här bjöds det på körsbärssaft och lite russin. Den trassliga promenaden fortsatte sedan och efter en svettig runda såg vi äntligen vårt mål – förskolan. Vi klarade oss genom hela loppet och alla kom glada in i mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *