Vallmon v 12

Rita tillsammans skapar kommunikation
Bygga, ösa, hälla uppskattas!
Tittutlek är roligt !

Barnens förutsättningar till att undersöka, upptäcka och samspela med varandra blir fler. Nyfikenheten på både kompisar och omvärlden ökar nu när de är tryggare med pedagoger och kompisar. Tittutleken är rolig för både små och stora människor. För oss pedagoger är det så härligt och se och höra skratten och glada ansikten och upplever att barnen känner att deras förslag på lek blir tagen på allvar. Ett sätt att få känna sig viktig!

Denna vecka har vi haft premiär på att äta mellanmål ute. Härligt med varmare väder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.