Aktuella aktiviteter

I min roll som Fritidskoordinator handlar en stor del av mitt arbete att tillgodose meningsfulla fritidsaktiviteter åt våra invånare med någon form av funktionsvariant. Det är för mig även den viktigaste biten, alla har rätt till ett smörgåsbord av aktiviteter. Desto fler aktiviteter det finns att välja på, desto lättare är det att just du hittar en aktivitet som passar dig.

Det som är på gång nu i januari är bland annat:

Dansa salsa – En prova på-dag för att främst kolla hur stort intresset är kring dansstilen salsa. Varför? För att väcka intresse och lust för dansa, gemenskap och vikten av att röra på kroppen.

Rundvandring med högläsning – En förmiddag på biblioteket för dig som är ledig på dagtid. Anställd på biblioteket visar runt bland alla böcker och avslutar det hela med högläsning – där du kan välja vad som ska läsa. Varför? Väcka intresset för läsning i stort som kan fungera som avslappning och kanske smittar det av sig till en bokcirkel på boendet.

/Johan

 

En reaktion på “Aktuella aktiviteter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.