Solen, maten , dofterna

De underbara dofterna från skogen möter oss när vi kämpar upp för backen till skolskogen. Vi har pratat om skräp och sopor och  hur de sorteras , hur gör ni hemma ?

Och får man gå igenom kohagen för att komma till skogen och plocka svamp? Ja det får man , men man måste stänga grinden så inte alla kossorna rymmer. De hände ju i skogen så vi fick leta rätt på dem :)! Alla kossor hittades så klart !

Den här veckan fortsätter våra fina dagar i skogen , vi lagar mat , upptäcker , samarbetar , bakar, tänder eld , drar vagn , bygger trefot och njuter ! Alla barn är så duktiga på det de gör ! Och man kan vekligen se hur de växer med uppgiften!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.