Härliga stunder ute i naturen

Barnen har idag gått i sina grupper till olika platser i skogen.

De barn som tillsammans med Brittmari & Fredrik gått till skogen vid Stenkulla följer ett spännande byggprojekt. Det som för några veckor sedan var skog är nu en röjd yta. Förra gången de besökte platsen fanns där en stor grävmaskin. Idag var den också där och oj vad den hade grävt! Barnen iakttar med spänning processen.

Elddrakarna har mumsat fiskgryta i Vår Skog. De har bakat äppelkaka över elden, lekt alla ekorrar byter bo -en lek som kräver kvicka ben och samspel. De har hittat spännande ägg som fick följa med till förskolan, vi undrar nu vem som lagt dem och vad som finns däri. Vi avslutade vår underbara skogsstund med att samlas kring  & under fallskärmen för lite koncentrations- och samarbetsövningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.