Nu kan vi sova ute igen!

Vi har länge väntat på att få vår uteplats ombyggd. Efter jul tog det fart och nu kan vi äntligen börja använda den igen.  I och med byggnationen så byggdes det även sovplatser till barnen som kommer att utvecklas mer. Några av barnen har redan provat att sova på ”sängarna”. Varje barn kommer att sova på liggerunderlag och ligga i en sovsäck.  Vi ser att barnen sover bättre och att infektionsrisken minskar.

En kommentar till “Nu kan vi sova ute igen!”

  1. Hej! Det är jättebra att ni gör det möjligt för min dotter och barnen på förskolan att sova ute, som minskar sjukdomar och får barnen att må bättre. Fick själv den möjligheten när jag gick på förskola och tycker det är kanon att min dotter också får det! 🙂

    Alexander Ellas pappa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.