Skavsta och Vattentornet 31/3-15

Idag åkte vi till Skavsta för att titta på flygplan. Inte så många flygplan som startade eller landade men däremot såg vi en helikopter som lyfte och landade många gånger. Riktigt spännande! Antagligen var det en som skulle lära sig att flyga helikopter så småningom.

skavsta4

Några av barnen klädde på sig för att gå ut för att kolla på helikoptern och besöka flygplansmuseet med några var kvar på bussen och lekte med plastdjuren, magneterna och pärlade halsband.

skavsta3

Efter maten var tanken att vi skulle åka till Söra, vi hade nämligen hört att Malmbryggshages förskolebuss skulle vara där. Men när vi väl kom fram så hade deras buss fastnat i leran och vi kom inte förbi med vår buss. Vi fick då tänka om och bestämde att vattentornet skulle vara ett perfekt ställe att besöka. Vi klättrade i berg, hoppade på stenar och hittade en koja att leka i. Efter mellanmålet var det dags att åka tillbaka till förskolorna, först Ekorrens förskola och sedan vår. Till och med solen tittade fram en sväng när vi var uppe vid vattentornet. Tänk vilken toppen dag vi fick!

skavsta