Öknaskolan 3/3-15

Idag begav vi oss mot Ökna och Öknaskolan. När vi väl kom fram så var vi inne och pärlade, spelade spel och ritade. Snön yrde utanför så var mysigt att sitta inne. Efter en stund så säger Rikard att det är dags att plocka undan för att det var dags för mat. Gott med lite mat i magen, efter maten skulle vi ut så var viktigt att få i sig lite mat så vi skulle orka vara ute hela eftermiddagen. När vi ätit färdigt klädde vi på oss för att sedan bege oss mot djurhuset. Där skulle vi hämta två skålar, en skål med grisgodis och en skål med hönsgodis. Vi gick först till hönshuset, många nyfikna höns som kom fram och undrade vad vi hade i skålen. Oj vad de åt när de såg att det var godis däri. Efter en stund bestämde vi oss för att gå till grisarna, av tre grisar så såg vi bara en. Grisarna hade namnen Bella, Leif och Klara. Undrar just vem av de som kom ut för att hälsa?

ökna ökna3