Runt hörnet vid Äventyret

När Vargarna hade morgonmöte hörde vi ett brak! Då funderade vi på vad som hände och varifrån ljudet kom. Vad finns det bakom väggen? Några av barnen gick ut för att titta:utanför Äventyret såg vi  cyklar som stod parkerade,Barnen berättar:

”det är våran hall” ”så är det fönstren hos Vargarna”” där är plaskhänderna, dom är till höger””vi såg busken och boken i fönstret, rymdbok””soptunnor och dörren till matsalen””din cykel”, ”jag sa den va fin, den var supersnabb”

Men vad tror vi att det var för ljud som vi hörde?

”jag tror att det var lastbilen, en matlastbil”

”det var nästan som en dörr eller ett tak”

”jag tror att det var ett träd som brakade”

”jag tror att det var från köket, köket var det,”

”Jag tror att det var Pippi – nej det var det inte 🙃, jag tror det var förskolans kök”

” jag tror att det var ”Lilla Hjärtat”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.