Gullvivans spa

Denna vecka var det äntligen dags för spadag. Barnens önskemål har både varit spa och smoothieprovning och det slog vi ihop i denna aktivitet.
vi började med att samlas i hallen, vi smög in på spaavdelningen och fick sätta oss i ett varmt fotbad. Den lugna musiken, dova ljuset och det varma vattnet fick oss lugna och trötta. Fotmassage, gurkor på ögonen, huvud/nackmassage därefter blundade vi och bara slappande av. När vi spat klart så minglade vi runt bordet, där fanns det två olika smoothies, bubbelvatten, vanligt vatten och fröknäcke. Vad gör man på ett mingel, man pratar med olika människor, vi pratade med alla kompisar runt om bordet. Vi avslutade vår spadag med att göra en utvärdering om spat, de finns att se i ett av gullvivans fönstret.

Barn har rätt till delaktighet och inflytande, Lpfö, 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.