Busstisdag på Smörblomman

Idag följde alla barn på Smörblomman med på bussturen (både måndag och tisdagsgruppen). Vi åkte till Tystberga och där hamnade vi hemma hos Ylva. Det fanns en hel del olika lekgrejer att prova på bla gungställning, studsmatta, koja mm.

Efter lunchen gick barnen iväg för att plocka skräp eftersom det är skräpplockarveckor nu via organisationen Håll Sverige rent. De fann lite vanligt skräp och några underliga saker… Under tiden tändes det en brasa och så poppade vi lite popcorn innan det var dags att åka tillbaka till förskolan.


Lpfö 2.1 Normer och värden

”– ett växande ansvar och intresse för hållbar utveckling och att aktivt delta i samhället.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.