Vallmon besöker lekparken

Idag besökte vi en lekpark. På vägen dit undersöker vi både blommor och träd som finns vår närmiljö.

Vi hittade smörblommor, vitsippor, björkar, tusenskönor, maskrosor och en hägg.

När vi kom till lekparken åt vi fruk. Idag åt vi både äpplen och plommon. Efter det lekte vi i sandlådan, åkte rutschkana och gungade. På vägen tillbaka till förskolan såg vi någon som hade ritat en hage på vägen, lingon – och blåbärsblad och en fågelholk. Barnen fick smaka på mullegodis, dvs granskott. Vi gick förbi en katt som rullade sig på vägen och ett vackert träd med rosa blommor, ett japanskt körsbärsträd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.