Vallmon i fjärilsskogen

Idag har Vallmon gjort upptäckter i Fjärilsskogen. Vi hade en härlig förmiddag i skogen. Solen lyste och himlen var klarblå. Vi hörde fåglar som sjöng, humlor som surrade. Vi såg vitsippor, myror och fjärilar i olika färger.

Vi såg ett träd som blåst ner av vinden. Vi undersökte rötter från träd och såg ett träd som knäckts.

Vi tränade på bergsklättring och tittade på utsikten när vi kom upp.

På vår promenad upptäckte vi en tidning som låg på marken. Den hör hemma i papperskorgen sa barnen. På vägen tillbaka till förskolan såg barnen en sädesärla, en snäcka, en myrstack med massor av myror och en gräsmatta med gula blommor.

En kommentar till “Vallmon i fjärilsskogen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.